tabafbeelding-hugo-lens-v2-oogzorg-zw
tabafbeelding-hugo-lens-v2-oogzorg

De beste oogzorg

Via onze ogen komt ongeveer 80% van de informatie binnen die wij dagelijks moeten verwerken. Mede om deze reden staat de zorg voor uw ogen centraal bij Hugo Lens Optiek in Oostvoorne. Om ervoor te zorgen dat uw ogen in topconditie blijven, of de benodigde hulp krijgen om uw zicht te verbeteren, adviseren wij u om regelmatig een gedegen oogcontrole uit te laten voeren.

Onze gediplomeerde opticiens en optometristen helpen u graag bij het uitvoeren van een oogonderzoek. Optometristen onderscheiden zich van opticiens omdat een optometrist ook een medische achtergrond heeft. Uw ogen zijn bij ons dus altijd in goede handen.


Om eventuele oogafwijkingen op te sporen helpen wij u bij Hugo Lens Optiek in Oostvoorne bij de uitvoering van een uitgebreid oogonderzoek. Zo'n onderzoek bestaat o.a. uit:

  • vragen over de gezondheid van de ogen.
  • een oogmeting voor bril of contactlenzen.
  • een onderzoek naar de samenwerking tussen de ogen en oogspieren.
  • het meten van de oogdruk.
  • een onderzoek naar de gezondheid van de ogen, aan binnen- en buitenkant.

Indien nodig, kunt u door één van onze opticiens of optometristen doorverwezen worden naar uw eigen huisarts. In alle gevallen nemen wij graag de tijd voor u, het is daarom aan te raden om van te voren een afspraak te maken

Maak een afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top