tabafbeelding-hugo-lens-v2-kinderbrillen-zw
tabafbeelding-hugo-lens-v2-kinderbrillen

Kinderbrillen: ook het beste voor uw kind!

Ook voor kinderbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Het design van de brillen is bepalend voor uw keuze, maar ook de pasvorm en de kwaliteit zijn van groot belang. Wij zorgen voor een goed advies en begeleiden u en uw kind van A tot Z. Zo is optimaal comfort in combinatie met een trendy uitstraling gegarandeerd. Uw zoon of dochter zal de bril met trots gaan dragen! Bovendien is een kinderbril met standaard glazen al verkrijgbaar vanaf € 155,-.

Met al onze merken bij elkaar hebben we een heel gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes: van heel jong, kleurrijk en opvallend tot monturen die neutraal zijn en volwassen ogen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen en up-to-date houden van deze collectie.

Blauw licht filter

Kinderen komen tegenwoordig steeds vaker in contact met een beelscherm (o.a. smartphone, tablet en laptop). Blootsteling aan blauw licht van beeldschermen kan klachten veroozaken zoals wazig zicht, hoofdpijn of branderige, rode ogen. Daarnaast vertraagt blauw licht de productie van melatonine waardoor het slaapritme wordt ontregeld. Het is daarom belangrijk om de ogen van uw kind te beschermen met een blauw licht filter, onze opticiens vertellen u hier graag meer over.

Kom gezellig langs

 


Lees meer over onze kinderbrillen


Top